Pengikut

Isnin, 20 Februari 2012

Rumah -'On Progress"-

Hidup mesti diteruskan. Sibuk menguruskan pengubahsuaian rumah. Semoga segala kerja-kerja penyelengaraan berterusan dengan berkatNya. Semua reka bentuk kediaman adalah ilham saya dan anak-anak. Cuma sedikit sahaja saya dapat ingat idea almarhum suami. Idea rumah  yang dapat dizahirkan adalah  mengikut kemampuan budjet yang ada. Doa saya sentiasa semoga rumah ini sentiasa diberkati Allah dan berjaya disiapkan mengikut masa yang dijanjikan.

Ahad, 5 Februari 2012

Salam Maulidul Rasul 2012/1433


Selamat Menyambut Maulidul Rasul tahun1433/1012. Menghadiri majlis ilmu sempena Maulidul Rasul di Surau Nur Ikhwan Tmn. Rawang Perdana. Kuliah Zohor pukul 12 t hari oleh Ustaz Dr.Abd.Basir dari Bangi.

Happy Birthday to Me

Happy Birthday to Me. Kejutan dari anak-anak sambutan hari jadi hidangan KFC dari duit tabung. Terpaksa crew KFC tutup sementara satu kaunter untuk kira duit syiling. Terima kasih Aiman Hakeem, Aiman Aisyah dan Aiman Asyiqin. Saat dan suasana ini akan mak ingat sampai bila-bila. Anak-anak tak sampai hati bila lihat masej ingatan dari 'handphone' -(My Birthday again 46 without my lovely hubby ).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...