Pengikut

Jumaat, 5 September 2014

WADAH KREATIF


Rumah bagi saya tidak ubah seperti stail pakaian dan penampilan-perlu memterjemahkan personaliti diri dan peribadi. Ia harus memiliki sentuhan dan air tangan pemiliknya, baru anda boleh gelar rumah anda itu home kerana ia milik anda!.
"Decorate your home. It gives the illusion that your life is more interesting than it really is."-Charles M.Schulz        Menghias rumah wajar menjadi wadah kreatif kita Kebanyakan masyarakat Malaysia menyalaherti konsep seni hias Inggeris dengan dekorasi sarat bunga mawar sedangkan ianya lebih daripada itu. Saya suka merujuk Majalah GLAM Deko kerana lebih bercita rasa dan bisa menyuntik elemen glamor serta mewah.
Kediaman baru saya dan anak-anak memerlukan major ubahsuai kerana kami beli tanah 20m x90m rumah tinggal. Saya juga memerlukan tema makeover dan DIY. Jika sesetengah orang memerlukan konsultan luar atau pereka hias dalaman bagi mengerakkan projek ubah suai,  saya memilih anak-anak sebagai pasukan yang benar-benar bertauliah, arif dan faham cita rasa, barulah ubahsuai menjadi. Saya percaya anak-anak pasukan terbaik yang mampu membantu menjadikan idea ini wadah kreatif dalam merialisasikan mahligai impian.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...